Kies vandaag nog voor vrijheid!
Kies vandaag nog voor vrijheid!

Bye Bye Boss, Hello Freedom

“Ik wil een eigen business maar hoe vind ik klanten?”

“Ondernemen lijkt me fantastisch maar ik ben bang voor de financiële onzekerheid.”

“Ik snak naar de vrijheid van ondernemen maar heb geen idee waar te beginnen”

Jij bent een vrouw met ambities!

Je werkt hard, houd veel ballen in de lucht en af en toe heb je het gevoel dat je overal tekortschiet. Iedereen trekt aan je; je manager, je gezin, je familie en je vrienden.

Je hebt het gevoel dat je in dienst staat van anderen en eigenlijk voelt het al een tijdje alsof je in de survivalmodus zit.

Dit moet anders, maar hoe?

Je snakt naar meer vrijheid, meer flexibiliteit. Ondernemerschap lijkt je wel iets. Maar… je bent bang voor de financiële onzekerheid, Sales is ook niet bepaald je sterkste kant en waar moet je überhaupt beginnen? Er komt zoveel op je af.

Stel je voor dat jij kunt werken waar en wanneer je wil.

Dat je het werk gaat doen dat jij fantastisch vindt. Alleen nog maar werkt met klanten waar jij gelukkig van wordt en er ook nog eens beter voor betaald wordt dan in loondienst.

Nee, dit is geen sprookje…

Dit kan ook voor jou waarheid worden als je ervoor kiest om uit je comfort zone te gaan en kiest voor ondernemerschap. Of kies je ervoor om zelf aan te  modderen? Geen hulp te aanvaarden? Onnodig verkeerde beslissingen te maken? It’s up to you! 

 

Lieve vrouw, I  feel you!

3 jaar geleden zat ik in dezelfde situatie.
Ik werkte me een slag in de rondte en ondertussen probeerde ik mijn gezinsleven door te laten draaien.

Het voelde alsof ik door een hoepel moest springen die telkens hoger werd gehouden. Altijd stond ik in dienst van iemand anders; mijn manager of mijn gezin. Tijd voor mezelf was er niet.

Toen het echt niet meer anders kon, spanningen hoog opliepen en mijn relatie onder enorme druk kwam te staan besloot ik dat het anders moest.

Ik, die niet van risico’s houd en geen enkele ondernemer in mijn omgeving had, besloot de sprong in het diepe te wagen:

Ik koos voor ondernemerschap en dat heeft mijn leven totaal veranderd.

Ik bepaal nu zelf hoe mijn dagen er uit zien. Ik hoef nooit meer toestemming te vragen om naar de tandarts te kunnen, of vrij te nemen omdat ik op een doordeweekse dag met een vriendin wil afspreken.

Mijn kinderen kan ik iedere dag zelf ophalen uit school en ik werk alleen nog maar met geweldige klanten.

Ik verdien meer dan in loondienst, terwijl ik minder hard werk. Dat wil toch jij toch ook?

Herken jij je in het volgende:

N

Je krijgt geen energie meer van je werk

N

Je voelt dat het anders moet

N

Vrijheid vind je ontzettend belangrijk

N

Je bent er klaar mee om je kinderen naar de opvang te brengen

N

Je bent dol op persoonlijke ontwikkeling

N

Je wil impact maken

N

Ondernemerschap is nieuw voor je, je hebt geen idee waar te beginnen

“Sandra is een hele fijne business coach met veel ervaring. ze weet je op de juiste punten te triggeren waardoor je zelf weer stappen vooruit zet. Mede door haar webinar en een gesprek met Sandra heb ik Bye Bye Boss, Hello Freedom traject bij haar gevolgd. Het heeft me ontzettend veel gebracht. De business opzetten vanaf begin en nu ben ik officieel live!
Zonder het traject, coaching van Sandra en de contacten die ik met de mede bye bye boss meiden heb opgedaan was ik nooit gekomen waar ik nu ben. Sandra, bedankt!

Steffie Reijnen

InMedio Mediation & Coaching

De keuze om voor Bye Bye Boss, Hello Freedom te gaan was wat mij betreft een gouden zet. Het heeft mij de basis, kracht en vertrouwen gegeven om mijn bedrijf te starten.

Toen ik de stap vanuit loondienst naar ondernemerschap zette, vroeg ik me af of ik überhaupt wel een klant zou vinden.

Nu ik, nog geen jaar later, terugkijk op wat ik met mijn bedrijf allemaal bereikt hebt, ben ik mezelf ontzettend dankbaar dat ik om hulp durfde te vragen en Sandra’s programma hebt gevolgd.

Als je voor ondernemerschap wil gaan, ga niet zelf lopen aanmodderen maar vraag om hulp. Bye Bye Boss, Hello Freedom is de perfect start om een succesvol bedrijf te starten. Je zult jezelf net zo dankbaar zijn als ik.

Anne-Marie Stevens

Anne-Marie Stevens Pedagogisch Specialist

Over Bye Bye Boss, Hello Freedom

Bye Bye Boss, Hello Freedom is dé online cursus als jij de stap naar ondernemerschap wil maken op een slimme en succesvolle manier.

In de cursus leer je alles over de verschillende facetten die bij ondernemerschap komen kijken. In je eerste jaar als ondernemer zet je al een succesvol bedrijf neer. 

Je hoeft niet meer te ploeteren en zelf het wiel uit te vinden, we doen het sámen. 

 

“Ik vond dit echt een super waardevol programma. Het heeft mij ook een schop onder mijn kont gegeven, waardoor ik nu al zoveel bereikt heb met mijn bedrijf.

Nadine Pennings

Junestudio desgins

“Sandra is een hele toffe vrouw. Zelfs als ze eigenlijk een volle agenda heeft probeert ze je zo goed mogelijk te helpen. Je krijgt bij Sandra het gevoel dat je haar enige klant bent en ze denk ook ontzettend goed mee waar jij tegen aan loopt.

Ik merk aan mijzelf dat mijn zelfvertrouwen echt groeit door met Sandra te werken. De cursussen zijn in duidelijke taal en met leuke bijhorende filmpjes, dit geeft het net dat persoonlijke stukje!

Ik ben in ieder geval erg blij dat ik Sandra haar cursus ben tegen gekomen en kan het iedereen die wil starten met ondernemen aanraden!”

Rianne Schuttinga

Bekijk hier wat mijn klant Aletta te zeggen heeft over By Bye Boss, Hello Freedom:
De gehele podcast luister je hier. 

Iedere dag dat je besluit in loondienst te blijven, ben je een dag langer verwijderd van vrijheid!

Hoe ziet de online cursus eruit?

Je krijgt toegang tot 8 online modules waarin je alles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf op jouw voorwaarden.
In de online omgeving zit letterlijk al mijn kennis die ik heb opgedaan sinds de start van mijn ondernemersreis. Stap voor stap creëer jij jouw succesvolle bedrijf en daarmee een fantastisch leven. 

Hieronder vind je een overzicht van de 8 online modules.

1

Jouw Why

Mensen kopen van mensen.
Waarom heb jij de stap naar ondernemerschap gemaakt? Waar wil jij anderen mee helpen? Wat is jouw verhaal? Waarom doe jij wat je doet? Hoe ga je om met kritiek, je ego en de mening van anderen?  
Als je dit helder hebt en hier volledig achter staat, ben jij een magneet voor jouw ideale klant.

2

An offer you can’t refuse

Wat wordt jouw aanbod en voor wie? Wie is jouw ideale klant? Van wie word jij echt blij? Welke verlangens heeft deze klant? Hoe meer mensen je probeert aan te spreken, hoe minder mensen zich écht aangesproken voelen.  
Hoe specifieker jouw ideale klant, hoe meer jij jezelf kunt positioneren als expert en dus ook hogere prijzen kunt vragen.

3

Shine Bright like a diamond

Om jou ideale klant te kunnen bereiken zul je jezelf moeten laten zien. Dit kan op verschillende manieren; via een podcast, blog, e-mailmarketing, website, Instagram, LinkedIn of bijvoorbeeld op Youtube of Pinterest.
We gaan ontdekken wat bij jou past en waar jij energie van krijgt.

4

It’s all about the money

Veel ondernemers vinden “geld” een vies woord. Om je doelen te behalen en impact te maken met je bedrijf is het belangrijk om je Money Mindset te ontwikkelen.
Daarnaast duiken we in de wereld van de belastingdienst, uurtarieven, regelingen voor startende ondernemers en je boekhouding. Kortom: It’s all about the money.

5

Freaking Sales Tiger

Vind jij Sales, net zoals veel andere ondernemers, doodeng? Niet meer na deze module. Je leert hoe je klanten aantrekt zonder pusherig te zijn. Hoe jouw aanbod een oplossing is voor de pijn van je klant, zonder dat het voelt als “iets aansmeren”.

6

Een ondernemende meid, is juridisch goed voorbereid

Hoe ga jij zo voordelig mogelijk uit loondienst? Hoe zorg je dat jouw bedrijf juridisch goed is dicht getimmerd?  Dat je voldoet aan de nieuwe Privacywet? Dat je Algemene Voorwaarden op orde zijn?
In deze module zorg je ervoor dat jouw bedrijf op juridisch gebied staat als een huis. 

4

Jouw Online Business Card

Een van de eerste zaken die ondernemers op orde willen hebben is hun website. Echter, met alleen een website kom je niet zo ver. Hoe bouw je nou een website die zorgt voor klanten? Die juridisch goed in elkaar zit? Waar leg je je domeinnaam vast? Ga je je website zelf maken of uitbesteden? Allemaal vragen die beantwoord worden in deze module.

5

Planning, structuur & productiviteit

Als startend ondernemer komt er ontzettend veel op je af. Aangezien ik 15 jaar Personal Assistant ben geweest, heb ik ontzettend veel tips en tricks om rust, structuur en overzicht te creëren. Dit ga ik met je delen, zodat jij je niet overwhelmed voelt en makkelijk prioriteiten kunt stellen.

✔ Je behoud levenslang toegang tot de videos en werkboeken. Zodat jij in je eigen tempo het bedrijf van je dromen creeert. 

Kortom: je ontvangt alle expertise die je nodig hebt om een succesvol bedrijf te bouwen!

✔ Dit aanbod is voor als jij wél precies wil weten wat de geheimen zijn om een succesvol bedrijf te bouwen, maar geen behoefte hebt aan coaching. 

✔ Dit programma is voor als jij al een tijdje bezig bent als ondernemer, maar de klanten niet vanzelf komen, je struggelt met je uurtarief, je twijfelt of je wel met de juiste dingen bezig bent en je het gevoel hebt dat jouw basis niet staat. 

✔ Bye Bye Boss, Hello Freedom – basic is ook uitermate geschikt voor jou als jij al freelancer aan de slag gaat en al een behoorlijke expert-status hebt.  

Kortom; als jij in je eigen tempo wil leren hoe je een succesvol bedrijf creëert, maar geen tijd, zin of behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, dan is dit aanbod voor jou! 

Sandra is een coach voor startende ondernemers die al haar eigen ervaringen met het ondernemerschap gebruikt. Omdat ze zelf redelijk recent de stap vanuit loondienst naar het ondernemerschap heeft gemaakt, kent ze de uitdagingen en valkuilen van een beginnend ondernemer.
Ook is ze altijd snel beschikbaar voor praktische vragen. En bovendien is ze een heel leuke en positieve vrouw.

Met Bye Bye Boss, Hello Freedom leg je de perfecte basis voor je bedrijf. Een mooie bonus als je instapt in het programma is dat je meteen deel uitmaakt van een netwerk van startende vrouwen en andere ondernemers die deel uitmaken van de ‘entourage’. Een dikke aanrader!

Monique Braun

Monique Braun Communicatie

 ” Feel the fear and do it anyway “

Aan het einde van deze cursus heb jij dit bereikt:

Z

Klanten

Je leert precies welke stappen je gaat zetten om de klanten van jouw dromen aan te trekken.
Jij hoeft niet te gaan “leuren”, klanten vinden jou.

 

Z

Uurtarief

Je weet hoe je een uurtarief vraagt waar jij springend voor je bed uit komt.

Je durft een veel hoger tarief te vragen dan waar je nu over denkt. 

Z

FUNDAMENT

Zowel op mentaal als op praktisch gebied heb jij een ontzettend stevig fundament van je bedrijf staan. Van juridisch gebied tot aan de Sales; alles staat als een huis!

Sandra is ongelooflijk goed in haar vak. Zij heeft een enorm talent en voelt precies aan wat je nodig hebt om vooruit te komen in het ondernemerschap. Ze is nuchter en werkt altijd met een flinke dosis humor. Maar ze is ook kritisch, praat je niet naar de mond maar geeft aanwijzingen waar je echt iets aan hebt. Ook als dat buiten je comfortzone ligt. Ze haalt echt het onderste uit de kan, dus kies je voor haar, reken dan op een vliegende start! Sandra is iemand waarbij je je meteen op je gemakt voelt en die weer een glimlach op je gezicht tovert op het moment dat je even niet meer wist waarom je dit ook alweer wilde. Echt een enorme aanrader!

Meriem Bouiga

Fix advocaten

 ” You have just one Life to Live. It is yours.
Own it. Claim it. Live it. Do the best you can with it”

€ 2997,-
Nu voor slechts € 997,-

(bij eenmalige betaling)

of betaling in 4 termijnen
van 250,-

Investeer in een knallende start van je bedrijf waarmee je in no time klanten aantrekt en een top uurtarief vraagt.

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, je mag het bedrag in 4 termijnen van € 250,- ext btw betalen. Dat kun je doen via deze link

Mag ik de cursus fiscaal aftrekken?

Jazeker! Bewaar de factuur en dien deze in bij je eerste kwartaalaangifte.

Hoe kan ik mijn vragen stellen als ik ergens tegenaan loop?

Je kunt 24/7  met je vragen terecht in de LinkedIn Community waar je voor wordt uitgenodigd. Ik reageer gemiddeld binnen een dag, maar ook je medecursisten kunnen je daar verder helpen.

Hoe werkt de cursus? Hoeveel tijd ben ik er mee kwijt?

Je krijg een inlog voor het online platform waar alles op staat. Daar staan alle videos, opdrachten en content van de cursus.

Gemiddeld ben je er zo’n 2 tot 4 uur per week mee bezig.

Niet zoveel tijd te besteden? Geen enkel probleem. Alle content is onbeperkt toegankelijk en kun je zelf in je eigen tempo volgen.

Ja! Ik ga voor een succesvol bedrijf!