Hi,
Ik ben Sandra

“A girl should be two things: Who and What she wants”

-Coco Chanel-

Hi, ik ben Sandra

“A girl should be two things: Who and What she wants”

-Coco Chanel-

Ik help vrouwen op een eenvoudige manier te kiezen voor succesvol ondernemerschap. Dat is slechts het begin. Je bedrijf is slechts een middel waarmee je het leven van de dromen creëert.

Ik ben er van overtuigd dat als meer vrouwen durven te kiezen voor het ondernemerschap, we zélf die eeuwige discussie omtrent de loonkloof oplossen.

Ondernemerschap biedt jou de kans om te zorgen wanneer je moet zorgen, dat je kan werken wanneer je wil werken en je kan zijn wie je wil zijn.

Als je de sprong in het diepe maakt, komt er veel op je af.

Jij bent een slimme vrouw, jij staat je mannetje wel. Vol passie stort je je op het avontuur en ben je bereid om alle hobbels te nemen die op je pad komen.

Sandra op de trap

Of…

Gun jij jezelf meer?
Heb je geen zin om te ploeteren en laat je je begeleiden door een succesvol onderneemster die het pad al heeft bewandeld?

Ik ben er voor je. Iedere dag.
Als je besluit om met mij samen te werken mag je 6 maanden op mijn leunen.  Ik begeleid je zowel mentaal als praktisch naar het bedrijf van je dromen, zodat we samen de wereld een beetje mooier kleuren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn 1:1 7******* Premium Programma?

Herken jij je in het volgende:

♥ Je krijgt geen energie meer van je huidige baan, maar je weet ook niet wat je wel wilt. Je bent er klaar meer dat je manager bepaald of en wanneer jij promotie krijgt. Zinloze meetings en offsides begin je ook goed zat te raken.

♥ Je hebt weinig ondernemers in je omgeving. Je bent bang om je zekerheden in loondienst op te zeggen. Als je heel eerlijk bent, ben je vooral bang om te falen.

♥ Je zou wel wat flexibeler met je werktijden willen omgaan. 25 vakantiedagen per jaar vind je veel te weinig. Je zou meer tijd met je kinderen willen doorbrengen. Maar hoe dan? Je baas ziet je aankomen…

♥ Vaak kom je in de ochtend met moeite je bed uit… Voor wie doe je het nog? Misschien is ondernemen wel iets voor jou, maar waar moet je in vredesnaam beginnen?

Herken jij je in het volgende:

♥ Je krijgt geen energie meer van je huidige baan, maar je weet ook niet wat je wel wilt. De vrijheid van ondernemen spreekt je aan, maar je bent bang voor de onzekerheid. Je hebt weinig ondernemers in je omgeving en je vraagt je af of je het in je hebt. Je bent bang om je zekerheden in loondienst op te zeggen. Als je heel eerlijk bent, ben je vooral bang om te falen.

♥ Je zou wel wat flexibeler met je werktijden willen omgaan. Soms zit je hele dagen in vergaderingen waarvan je vaak het gevoel hebt dat het niet nuttig is. Je zou meer tijd met je kinderen willen doorbrengen. Maar hoe dan? Je baas ziet je aankomen…

♥ Vaak kom je in de ochtend met moeite je bed uit… Voor wie doe je het nog? Misschien is ondernemen wel iets voor jou, maar waar moet je in vredesnaam beginnen?

Snak jij naar een vrij leven waarbij jij zelf de regels bepaalt?

Voel jij vonkje branden om de stap naar ondernemerschap te zetten en weet je niet hoe je het kunt laten vlammen? 

Ik help jou om vol vertrouwen je start te maken als ondernemer, zonder daarbij in te leveren op je inkomsten. 

15 jaar lang heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt en de laatste jaren op de Zuidas in Amsterdam. Hard werken en lange dagen maken vond ik nooit een probleem. Tot ik zwanger werd…

Opeens werden vrijheid en flexibiliteit ontzettend belangrijk. Ik wilde m’n leven op een andere manier inrichten.

Dat ondernemerschap het antwoord zou zijn op mijn struggles, had ik nooit kunnen bedenken. Ik was in de veronderstelling dat ondernemers dol zijn op risico’s nemen en altijd vol nieuwe briljante ideeën zitten. Niet per se het profiel waar ik mezelf in herken.

Toch was het verlangen naar vrijheid groter dan de angst om te falen. Ik maakte de stap naar ondernemerschap. Deze beslissing heeft mijn leven totaal veranderd, op alle gebieden. Ik zie mijn kinderen zo vaak als ik wil. De ochtend en avondspits is voorgoed voorbij. Mijn relatie is een stuk beter geworden doordat ik geen last meer heb van stress of tijdsdruk.

Kortom:
mijn leven is van een zesje naar een negen+ gegaan en dat gun ik jou ook!

sandra manders

“Sandra is een hele toffe vrouw. Zelfs als ze eigenlijk een volle agenda heeft probeert ze je zo goed mogelijk te helpen. Je krijgt bij Sandra het gevoel dat je haar enige klant bent en ze denk ook ontzettend goed mee waar jij tegen aan loopt.

Ik ben in ieder geval erg blij dat ik Sandra ben tegen gekomen en kan het iedereen die wil starten met ondernemen aanraden!”

Rianne Schuttinga

” You have just one Life to Live. It is yours.
Own it. Claim it. Live it. Do the best you can with it” 

-Hillary Clinton-

Testimonials

Meriem Bouiga

Sandra is ongelooflijk goed in haar vak. Zij heeft een enorm talent en voelt precies aan wat je nodig hebt om vooruit te komen in het ondernemerschap. Ze is nuchter en werkt altijd met een flinke dosis humor. Maar ze is ook kritisch, praat je niet naar de mond maar geeft aanwijzingen waar je echt iets aan hebt. Ook als dat buiten je comfortzone ligt. Ze haalt echt het onderste uit de kan, dus kies je voor haar, reken dan op een vliegende start! Sandra is iemand waarbij je je meteen op je gemakt voelt en die weer een glimlach op je gezicht tovert op het moment dat je even niet meer wist waarom je dit ook alweer wilde. Echt een enorme aanrader!

– Fix advocaten –

Verenice Vandewall

“Sandra tovert altijd een lach op mijn gezicht met haar open en enthousiaste persoonlijkheid. Wij kennen elkaar al ruim 20 jaar en per toeval zijn we beiden tegelijkertijd in 2020 gestart als ondernemer. Ze heeft enorm veel waardevolle tips en kennis op het gebied van online marketing, organisatie en ondernemerschap. Met Sandra aan je zij maak je een vlammende start als ondernemer.”

– EFP –

Annemiek van Kraay

“Ik zeg tegen iedereen waarbij het kriebelt, nieuwsgierig is of twijfelt. DOEN! Sandra is te gek en kan je perfect meenemen in de reis naar ondernemerschap.”

– Annemiek van Kraay Photography –

Natascha Jurgens

Ik stond op het kruispunt om mijn baan in loondienst op te zetten en om voor mezelf te beginnen. In dit proces heeft Sandra mij begeleid. Aan de ene kant door praktische tips en hulp te bieden maar aan de andere kant om me door twijfel-momenten heen te coachen.
Dit doet Sandra op een hele fijne en natuurlijke manier. Ze blijft dicht bij zichzelf, stelt de juiste vragen en deelt haar persoonlijke ervaringen en twijfels van toen ze zelf op dit kruispunt stond.
Voor mij een fijne support in dit hele proces! Wat ik met succes heb afgerond want ik begin over een week aan mijn eerste klus als ZZPer!

Danielle Meis

Door de begeleiding van Sandra ben ik weer trots op mezelf en durf ik dit hardop te zeggen. 

Inmiddels ligt mijn journal in een aantal boekwinkels waaronder de mooiste boekhandel van de Dominicanen Maastricht. Gaat de verkoop als een malle en gaat er €2,00 per verkocht boek naar de Stichting Bevrijd van PTSS.

Dankjewel dat je op mijn pad bent gekomen!

– Regina Meis –

Pritha Belle

“Dankzij begeleiding van Sandra durf ik weer te dromen. Ik weet nu weer waar mijn ambities en talenten liggen en zet iedere dag stappen richting een mooie toekomst”

– Rebelle –

 

Monique Braun

“Sandra is een coach voor startende ondernemers die al haar eigen ervaringen met het ondernemerschap gebruikt. Omdat ze zelf redelijk recent de stap vanuit loondienst naar het ondernemerschap heeft gemaakt, kent ze de uitdagingen en valkuilen van een beginnend ondernemer.
Ze biedt een programma aan waarmee je zelf een mooie basis legt voor je bedrijf. Ook is ze altijd snel beschikbaar voor praktische vragen. En bovendien is ze een heel leuke en positieve vrouw.
Een mooie bonus als je instapt in het programma is dat je meteen deel uitmaakt van een netwerk van startende vrouwen en andere ondernemers die deel uitmaken van de ‘entourage’. Een dikke aanrader!”

– Monique Braun Communicatie –

Connect
Luister hier mijn Podcast:
Podcast