In de media

Bekijk hier verschillende interviews waar ik te gast was met onder anderen:
Libbies Talk, Business Women NL en ConnectHer of luister mijn podcast.

Sandra Manders Podcast

Interview LINDA.NL over mijn verpestte kraamtijd

In dit Interview voor LINDA.NL deel ik de situatie op de Zuidas die er voor gezorgd heeft dat ik koos voor het ondernemerschap.

Wat een prachtige kraamtijd had moeten zijn, werd bij Sandra vooral overschaduwd door stress om haar werk op de Zuidas. “Als ik mijn zoontje de fles gaf, dacht ik alleen maar aan wat ik verkeerd had gedaan.”

“Ik ben zelfs nog met mijn baby naar kantoor gegaan om erover te praten”, vertelt Sandra aan LINDA.

Lees verder…

Wat goed podcast

Wat Goed Podcast Martien Meiland & Erika Renkema

Ik ben gek op de familie Meiland. Aan de ene kant omdat ze zo lekker zichzelf zijn, daarnaast omdat het in mijn ogen top-ondernemerszijn.

Ik ben trouwe luisteraar van hun podcast en hoorde Martien tijdens een van de afleveringen zeggen dat hij altijd wel zou willen blijven werken.
De vraag die gelijk in me opkwam: zou hij dat ook zeggen als hij voor altijd in loondienst zou moeten werken?
Ik mocht de vraag stellen op Martien’s verjaardag.
Lees verder…

Business Women NL

Interview Business Women Nederland

De combinatie kinderen en ondernemen is echt fantastisch!

Ik kan werken waar en wanneer ik wil, zodat ik er ook kan zijn voor mijn kinderen op de momenten dat het nodig is.

Iedere dag ziet er anders uit en ik sta zelf aan het roer.

I just f*cking love it!

Lees meer…

Connect Her

Interview Connecther

Hoe vaak zie je het niet gebeuren dat vrouwen elkaar het licht niet gunnen? In andere landen, zoals in Ghana bijvoorbeeld, heb je een enorm sterke Sisterhood waarbij vrouwen elkaar vooruit helpen en elkaar supporten. Daar zouden wij als vrouwen in Nederland een voorbeeld aan mogen nemen.

Lees verder…

Sandra Manders Podcast

Sandra Manders Podcast

Als startend ondernemer loop je tegen allerlei zaken aan. In mijn podcast laat ik geen onderwerp onbesproken. Online marketing, mindset, je pensioen, sales, je kan het zo gek niet bedenken. Met deze podcast wil ik je helpen om te kiezen voor een mooier en vrijer leven als succesvol ondernemer.

Veel luisterplezier!

Connect
Luister hier mijn Podcast:
Podcast