In de media

Sandra Manders Podcast

Bekijk hier verschillende interviews waar ik te gast was met onder anderen:
Libbies Talk, Business Women NL en ConnectHer of luister mijn podcast.

Sandra Manders Podcast

Interview LINDA.NL over mijn verpestte kraamtijd

In dit Interview voor LINDA.NL deel ik de situatie op de Zuidas die er voor gezorgd heeft dat ik koos voor het ondernemerschap.

Wat een prachtige kraamtijd had moeten zijn, werd bij Sandra vooral overschaduwd door stress om haar werk op de Zuidas. “Als ik mijn zoontje de fles gaf, dacht ik alleen maar aan wat ik verkeerd had gedaan.”

“Ik ben zelfs nog met mijn baby naar kantoor gegaan om erover te praten”, vertelt Sandra aan LINDA.

Lees verder…

Wat goed podcast

Wat Goed Podcast Martien Meiland & Erika Renkema

Ik ben gek op de familie Meiland. Aan de ene kant omdat ze zo lekker zichzelf zijn, daarnaast omdat het in mijn ogen top-ondernemerszijn.

Ik ben trouwe luisteraar van hun podcast en hoorde Martien tijdens een van de afleveringen zeggen dat hij altijd wel zou willen blijven werken.
De vraag die gelijk in me opkwam: zou hij dat ook zeggen als hij voor altijd in loondienst zou moeten werken?
Ik mocht de vraag stellen op Martien’s verjaardag.
Lees verder…

Personal brand podcast

Personal brand podcast van en met Sophie Oelrich

In deze podcast interviewt mijn vaste fotograaf, Sophie Oelrich, mij over het belang van Personal Branding.

“In deze podcast ga ik in gesprek met Sandra Manders. Ze werkte ooit in een mantelpakje op de Zuidas, voordat ze besloot vrouwen te helpen met de start van hun onderneming. Nu is ze Starterscoach, woont in Amsterdam, heeft twee prachtige kids – en heb ik haar met veel plezier meerdere keren mogen vastleggen als fotograaf.”
Lees verder…

Interview Libbies

Artikel Libbies Talk

In loondienst had ik iedere dag wel een baaldag, dan moest ik mezelf echt pushen om aan het werk te gaan. Daar heb ik als ondernemer helemaal geen last van.

Wat ik wel lastig vind, is steeds weer uit mijn comfortzone gaan. Maar als ik dan denk aan wat ik wil bereiken in mijn bedrijf en met mijn klanten, dan lukt het me wel.

Lees verder…

Business Women NL

Interview Business Women Nederland

De combinatie kinderen en ondernemen is echt fantastisch!

Ik kan werken waar en wanneer ik wil, zodat ik er ook kan zijn voor mijn kinderen op de momenten dat het nodig is.

Iedere dag ziet er anders uit en ik sta zelf aan het roer.

I just f*cking love it!

Lees meer…

100% lefwijf show

100% Lefwijf show

Liza van der Veeken interviewde mij voor haar podcast de 100% Lefwijf show. In deze podcast draait alles om de vraag: “Wat was je grootste lefdaad ooit?”

Ik zat alleen in een restaurant en pakte het boek “The Universe has your back”. Ik las de achterkant en realiseerde me dat dit precies was wat ik nodig had. Ik mocht meer vertrouwen hebben en stoppen met leven vanuit angst.

Lees verder…

Connect Her

Interview Connecther

Hoe vaak zie je het niet gebeuren dat vrouwen elkaar het licht niet gunnen? In andere landen, zoals in Ghana bijvoorbeeld, heb je een enorm sterke Sisterhood waarbij vrouwen elkaar vooruit helpen en elkaar supporten. Daar zouden wij als vrouwen in Nederland een voorbeeld aan mogen nemen.

Lees verder…

Sandra Manders Podcast

Sandra Manders Podcast

Als startend ondernemer loop je tegen allerlei zaken aan. In mijn podcast laat ik geen onderwerp onbesproken. Online marketing, mindset, je pensioen, sales, je kan het zo gek niet bedenken. Met deze podcast wil ik je helpen om te kiezen voor een mooier en vrijer leven als succesvol ondernemer.

Veel luisterplezier!

Contact

 Info@sandramanders.nl

☏ 06-15331376

Luister hier mijn Podcast:
Podcast